Garbage Yaklaşan Yeni Albümden Bir Şarkı Daha Paylaştı “Wolves”

Garbage, yaklaşan yeni albümü “No Gods No Masters”den bir şarkı daha paylaştı.

“Wolves” isimli şarkı, 11 Haziran’da dinleyiciyle buluşacak grubun yedinci stüdyo albümünden kulaklarımıza ulaşan ikinci kayıt oluyor.

Şarkıcı Shirley Manson bir basın bülteninde yeni şarkıyla ilgili olarak, “Bu şarkı bana kişiliğimin iki yüzü olduğu zamanki gençliğimi hatırlatıyor” diyor ve ekliyor, “Hayatımda bilerek ve bilmeyerek çok insanı incittiğime eminim. Ancak gençken ve kendi kendine hayatta kalma modundayken, tıpkı bir çıngıraklı yılan gibi, zehirinizin ne kadar güçlü olduğu hakkında hiçbir fikriniz olmuyor.”

Grup ilk olarak 2018 yazında Palm Springs, California’da iki haftalık bir kayıt oturumda albümün iskeletini çizdikten sonra şarkı listesini oluşturan on bir şarkıyı kaydetmek için Los Angeles’ta yeniden bir araya gelerek albümü tamamlıyor.

Geçen Mart ayı sonunda paylaşılan albümün çıkış şarkısı “The Men Who Rule the World”de olduğu gibi grubun sıkı bir geri dönüşe imza atacağı hissiyatını destekleyen yeni şarkı “Wolves”, new wave synth tınılarının tekinsiz bir atmosfer oluşturduğu tam kıvamında bir Garbage şarkısı.

tr_TRTurkish