Foo Fighters’dan “Chasing Birds” Şarkısı İçin Animasyon Klip

Foo Fighters son albümü “Medicine At Midnight”dan “Chasing Birds” şarkısı için bir animasyon klip paylaştı.

Emlyn Davies ve Josh Hicks imzalı animasyon klip, ekibin çölde çıktığı uzun, tuhaf bir yolculukta çevrelerindeki renkli, saykodelik görüntüler eşliğinde biraz eğlendikten sonra kendilerini karanlık, ürkütücü bir mağarada hapsolmuş halde bulduğu bir maceraya dahil ediyor izleyiciyi.

Grubun yapımcılığını Greg Kurstin ile ortaklaşa üstlendiği ve dokuz şarkının yer aldığı “Medicine At Midnight” 5 Şubat’ta Roswell  / RCA Records dinleyiciyle buluşmuş, daha önce albümden “No Son of Mine”, “Waiting on a War” ve “Shame Shame” şarkıları için klip gelmişti.

Dave Grohl albümü marş kıvamında, büyük, hep birlikte söylenen rock şarkılarıyla dolu bir Foo Fighters albümü olarak tanımlarken, “Bana göre bu bizim David Bowie ‘Let’s Dance’ plağımız. Yapmak istediğimiz buydu, bunu gerçekten ortaya koymak, eğlenceli bir kayıt yapmak istedik” sözleriyle de albümün grup için önemini özetliyordu.

Bu arada Dave Grohl geçen hafta, minibüs turneleri hakkında ve müzik sahnesinden birçok önemli ismin röportajlarının yer aldığı  “What Drives Us” isimli yeni belgeselinin duyurusunu yaptı.

tr_TRTurkish