Louis Stotesbery’in Yeni Teklisi “Yıkılır İnsan” Yayında

Alternatif sahnenin üretken genç müzisyenlerinden, aynı zamanda sosyal medya fenomeni Louis Stotesbery’nin “She’s a Cat”, “Akbaba” ve “Hatırla Bizi” sonrası yeni teklisi “Yıkılır İnsan”, Garaj Müzik etiketiyle dinleyiciyle buluştu.

Sözü ve müziğini yazıp düzenlemesinde Dino Jabbar ile ortaklık yapan Louis Stotesbery, “Yıkılır İnsan”ın video klibini Selçuk Demirci yönetmenliğinde çekti.

Bu şarkı karanlık iç dünyamın bir kırıntısı

Louis Stotesbery şarkı için duygularını şöyle ifade etti: “Yıkılır İnsan sözlerinden ne kadar başka bir insan ile alakalı gibi anlaşılsa da daha çok introspektif bir his ile yazdığım bir şarkı. Bu şarkı belki de daha karanlık iç dünyamın bir kırıntısı diyebilirim.”

Türkiye’ye ilk defa 4 yaşında gelen Louis Stotesbery’nin babası Amerikalı, annesi İzmirli. Amerika’da okuduğu üniversiteyi bırakıp 2014’te Türkiye’ye taşındı ve fizyoterapi bölümünü bitirdi. Chaby Han ile tanışıp ardından 3 Yabancı 1 Türk (3Y1T) adlı Youtube kanalına ilk kez konuk olarak katıldı. Daha sonra kendi Youtube kanalını açıp sosyal medyanın adından sıkça bahsedilen fenomenlerinden biri oldu, Exxen’de yayımlanan “Buraların Yabancısıyız” programının da sunuculuğunu üstlendi.

tr_TRTurkish