Progressive Rock Grubu Zırtapoz’dan Yeni Şarkı ‘Simsiyah’

2020 yılından bu yana ‘Rüyalar’ ve ‘Paraları Yedin mi Suat’ isimli teklileri dinleyiciyle buluşturan grup, yeni teklisi ‘Simsiyah’ ile tüm dijital platformlarda.

Gitarda Hakan Doğan, bas gitarda Murat Ertürk, davulda Hasan Can Türkkanı ve tuşlularda Atacan Canay’dan kurulu grup, vokalde Alptekin Tören’in yer aldığı şarkıyla ilgili şunları söylüyor:

Sabahın ilk ışıkları. Saat henüz çok erken. Bir adam, belki en fazla 30’larının başında daha. Yalın ayak yürüyor dar bir sokakta. Geçtiği yollarda perdelerin arkasında meraklı gözler bakıyor ona. Herkes cesaretine hayran ama kimse yanında yürüyecek kadar cesur değil. Henüz…

Parçamız inandıkları için mücadeleyi asla bırakmayan ve gerektiğinde bu dünyayı baştan aşağı simsiyah boyamak için canını ortaya koyan tüm özgür ruhlara ve yiğit yüreklere ithaf edilmiştir. Küllerimizden doğup daha da güçlü geleceğimiz güzel günlere.”

Müziği ve düzenlemesi gruba ait, miks ve mastering’i Akın Erdem Kadız imzası yaşıyan ve kayıtları Riff’n Night Records stüdyosunda gerçekleştirilen şarkı Gusto Music Production etiketiyle yayında.

tr_TRTurkish