Duran Duran’ın Beklenen Albümünden Bir Şarkı Daha “Anniversary”

Duran Duran yaklaşan albümü “Future Past”a geri sayım sürerken, büyük olasılıkla albüm yayını öncesi duyacağımız son şarkı olan “Anniversary”i paylaştı.

Grubun İngiliz DJ ve prodüktör Erol Alkan ile ortak yapımcılığını üstlendiği şarkı, paylaşılan önceki şarkılarla birlikte albüm hakkındaki ipuçlarına bir yenisini ekliyor.

‘Anniversary’ bizim için özel bir şarkı. Açıkçası birlikte müzik yapmamızın 40. yıl dönümünün farkındaydık, ancak şarkının anlamının mümkün olan en geniş şekilde kapsayıcı olmasını istedik,” diyen basçı John Taylor şöyle devam ediyor, “Bu kadar uzun süre birlikte çalıp çalıştıktan sonra, ‘birlikte olmanın’ ve ‘birlikte kalmanın’ gerçekten ne anlama gelebileceğini çok takdir ediyoruz, 40 yıl önce şarkıya layık olduğunu düşündüğümüz bir şey değildi ama bugün yapıyoruz!”

DJ/yapımcı Erol Alkan, Giorgio Moroder ve Mark Ronson’ın prodüksiyonunu, Blur’dan Graham Coxon, David Bowie’nin eski piyanisti Mike Garson ve Lykke Li ile iş birliklerini içeren yeni albüm “Future Past”, 22 Ekim’de dinleyiciyle buluşuyor ve 2015 tarihli “Paper Gods”dan bu yana grubun ilk yeni şarkılarına ev sahipliği yapıyor.

Grup yaklaşan albümden, geçen ay “More Joy!” ve Mayıs ayında Billboard Müzik Ödülleri’nde canlı performans sergiledikleri “Invisible” şarkılarını paylaşmıştı.

tr_TRTurkish