Sinanılmaz’ın Yeni Teklisi ”Boşver” Yayında

2019 yılı itibarıyla solo projesiyle şarkılarını yayımlamaya devam eden Sinanılmaz’ın dördüncü teklisi “Boşver”, 30 Temmuz’da BBI Music Co. etiketiyle dinleyiciyle buluştu.

Şarkı bossa-nova ritimleri ve kendi içinde sürekli değişen yapısı ile karşımıza çıkarken, dinlediğimizde hüzünlü ama dingin bir yolculuğa çıkıyoruz.

Müzik hayatına 2009 yılında Mert Avcı ile Mosquito grubunu kurarak başlayan Sinan Kutluay, daha sonra Berk Çavdar’ı da yanlarına alarak 2017 yılında Hack The Fool grubunu kurmuştu.

Müziğe davul çalarak başlayan Sinan, 2018’de arkadaşının hediye ettiği klavye ile kendi bestelerini üretmeye başladı. Arctic Monkeys, Serge Gainsbourg, Marc Aryan gibi sanatçılardan aldığı ilham ile yepyeni bir üretim anlayışına geçtikten sonra ise Sinanılmaz ismi ile kendi bestelerini yayınlamaya başladı.

Söz ve müziği Sinanılmaz’a ait olan “Boşver”in aranjör ve prodüktör koltuğunda ise Beş ve On Yedi, Sapkın Sirk parçalarında olduğu gibi yine Taner Yücel oturuyor. Bir süredir birlikte çalışan ikili, bu sefer eski tarzlarından çıkıp yeni alanlar keşfetmek için farklı bir yolculuğa çıkıyor. İkiliye, piyanoda Umut Çetin, lapsteel gitarda ise Özgün Semerci eşlik etti. Boşver’in mix’ini Taner Yücel, mastering’ini ise Görkem Karabudak yaparken, artwork’te ise Yasin Arıbuğa’nın imzası bulunuyor.

Sinanılmaz’ın önümüzdeki günlerde video klibi de paylaşılacak yeni teklisi “Boşver”, BBI Music Co. etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

tr_TRTurkish