Mine Özgüle’nin Yeni Şarkısı “Başıma Gelenlerin” Yayında

Orhan Veli’nin “Karşı” şiirinden ilham alarak yazdığı ilk teklisi “Gerin Bedenim” ile müzik dünyasına taze bir soluk getiren genç yetenek Mine Özgüle, bir yıl aranın ardından yepyeni şarkısı “Başıma Gelenlerin” tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluştu.

Sözleri bir terapi seansında söylediği “Başıma gelenlerin yanına gidebilsem keşke, olanlara müdahale edemesem bile, yanımda olup kendime destek olabilsem” cümlesinden ortaya çıkan şarkı, müzisyenin kim olduğunu filtresiz bir şekilde anlatıyor.

2019 yılında Bilgi Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra iki kısa film çekip oyunculuk yapan ve senarist kimliğine ağırlık verme kararı alan Mine’nin müzikle olan utangaç ilişkisi ise kısa filmlerine kendi müziklerini yapmasıyla başlıyor. Piyano eğitimine geri dönmesiyle beraber yıllardır gizlediği bestelerine istediği şekilde yön vermeye başlayabilen Mine Özgüle’nin müzikal yolculuğu 10 Temmuz 2020’de ilk single’ı “Gerin Bedenim”i yayımlamasıyla başlıyor.

Sözü ve müziği Mine Özgüle’ye ait “Başıma Gelenlerin”, Ozan Kınasakal prodüktörlüğünde hazırlandı. Mix ve Master’i Başar Yurtçu’ya ait olan parçanın dokusuna uygun, Özgüle’nin çocukluk görüntülerinin yer aldığı duygusal klibin yönetmenliğini ise Efe Tatlıcı üstlendi.

tr_TRTurkish