Ev Yapımı Davul Seti Performanslarıyla Gündeme Gelen Endonezyalı Davulcuya Mike Portnoy’dan Destek Gecikmedi

Kısıtlı imkânlarıyla, elindeki malzemeler dahilinde yaptığı davul setiyle çaldığı Dream Theatre şarkılarının cover’larıyla viral olan Endonezyalı davulcu Deden Noy’a, Mike Portnoy’dan destek geldi.

Geçen yılın ortasında, Dream Theatre, Metallica, Guns N’ Roses ve Rush gibi grupların şarkılarını ev yapımı bir davul setiyle çalan Endonezyalı davulcu Deden Noy’a bir davul seti satın almak için para toplamak amacıyla çevrimiçi bir destek kampanyası başlatılmıştı.

Fon fikrini ortaya atan Renan Sanchez, “Birkaç gün önce Facebook’ta Deden ile karşılaştım” derken, “Bir müzisyen ve Dream Theatre’ın büyük bir hayranı olarak, Deden’in azmi ve becerileri beni tamamen şaşırttı. Durumu elverişli olmasa bile insanların güzel şeyler yapabileceğinin kanıtı” ifadesini ekleyerek kampanyaya dikkat çekmişti.

Ancak, para toplama çabası 1000 dolarlık hedefin altında kalıp kampanya ivme kaybetmişti ki devreye Mike Portnoy girdi.

Eski Dream Theatre davulcusu sosyal medyada yaptığı paylaşımla yeni bir davul kitinin kısa süre sonra Endonezya’ya gideceğini söyledi.

Son zamanlarda, şarkılarını ev yapımı bir sette çalan Deden Noy ile ilgili yüzlerce mesaj aldığını söyleyen Portnoy, “Yetenekleri gerçekten inanılmaz ve ona Tama ve Sabian’ın inanılmaz desteğiyle yeni bir forma ve zil alma sürecindeyim” diye eklerken, konuya olan desteğiyle ilgili gelen övgü dolu mesajlara ise davul ve zil sponsorları Tama ve Sabian’daki yetkililerin katkısının da alkışa layık olduğunu söyleyerek yanıt veriyor.

tr_TRTurkish