U2 Şarkıcısı Bono’dan Koronavirüs Karantinasındakiler için Canlı Yayında Yeni Şarkı

Bono, ülkesi koronavirus tehdidiyle tecrit altındayken, yeni yazılmış bir şarkıyı binlerce hayranına St. Patrick Günü’nde hediye olarak paylaştı.

Paylaşımda Bono, şarkının giriş akorlarını çalarken kameraya “St. Patrick Günü’nde Dublin’den köpüren küçük bir kartpostal” dedikten sonra “yaklaşık bir saat önce yapılmış küçük bir melodi. Sanırım ismi “Let Your Love Be Known” diye ekliyor.

İrlandalı müzisyen paylaşım sırasında şunları söylüyor, “[şarkıya] ilham veren İtalyanlar için … İrlandalılar için … bu St. Patrick gününde zor durumda olan ve hala şarkı söyleyen herkes için. Ön cephedeki doktorlar, hemşireler, bakıcılar için şarkı söylüyoruz”.

Yeni şarkının sözleri, koronavirüs nedeniyle ülke çapındaki karantina sırasında şarkılarını ve seslerini açık pencereler ve balkonlardan birleştiren İtalyanlardan ilham aldı. Son haftalarda 2.500’den fazla İtalyan virüsten öldü ve ülkenin aldığı aşırı önlemlere rağmen rakamlar endişe verici bir hızla tırmanmaya devam ediyor.

İrlanda Cumhuriyeti, koronavirüsün yayılmasını yavaşlatmaya ve yönetmeye yardımcı olmak için ülke çapında tecrit altında. Resmi süreç 13 Mart Cuma günü başladı ve 29 Mart’a kadar sürmesi planlanıyor.

https://www.instagram.com/tv/B92YsciHcUu/?utm_source=ig_web_copy_link

Rollingstone.com

tr_TRTurkish