Nergal’ın “Me and That Man”inden Bir Şarkı Daha “Burning Churches”

Behemoth komutanı Nergal’ın, folk ve blues kulvarının karanlık dehlizlerini adımladığı yan projesi “Me and That Man” yeni bir şarkıyla daha huzurlarınızda.

“Burning Churches” isimli şarkı grubun, bu ayın başlarında paylaşılan bir diğer yeni şarkısı “Run With the Devil”ın ardından yayınlanan ikinci kaydı oluyor.

Aynı zamanda şarkıda, Fin post-punk grubu Grave Pleasures’ın mikrofon başı kuvveti Mat McNerney’yi de dinliyoruz.

Şarkıyla ilgili en mühim detay ise grubun, dikenli yollarda seyirtmekten imtina etmediğini gösterircesine yıllar boyunca gündemde yer alan Katolik kilisesi cinsel istismar skandalları gibi hassas ve tartışmalı bir konuyu ele alması.

Bu özelliğiyle de şarkının, yönetmenliğini Oliver Jones’un yaptığı Batman, Zorro karışımı süper kahraman göndermeli animasyon videosunun, parmak bastığı konu göz önüne alındığında hayli ses getireceğini ön görmek güç olmasa gerek.

Nergal şarkı hakkındaki hissiyatını şu sözlerle ifade ediyor: “Birisi bana bir gün bir Noel şarkısı yayınlayacağımı söyleseydi kahkahalara boğulurdum. Cehennem donuyor ve ben size “Burning Churches” i sunuyorum. Kendinizi Noel ağacının etrafında rahat ettirin, ateşi söndürün ve kendinize bir içki alın! Hallelujah”.

Yeni Me and That Man şarkısı “Burning Churches” hemen burada.

tr_TRTurkish