GOSS’tan Üç Şarkılık Akustik Lezzet: “Akustik” EP Yayında

GOSS’un sevilen parçalarından “Anla”, “Kalbinin İçinde” ve “Seçilmiş Günlerim”in akustik versiyonlarından oluşan GOSS –  Akustik EP’si, 31 Mart’ta çıkacak “Seçilmiş Günlerim – Akustik” teklisi ile tamamlanıyor. 

Sakin vokaller ve duygusal gitar melodileri ile grubun duygusal dünyasının bambaşka bir yönünü ortaya çıkaran parçaların prodüksiyon, kayıt ve mix’ini Efe Demiral üstlenirken, mastering’ler ise Güven Ersoysal tarafından yapıldı.

Gözde Oktaş ve Serkan Serter’den kurulu İstanbul-Kadıköy merkezli bağımsız synth-pop / electronic rock ikilisi GOSS, 2020 yılından itibaren synth-pop, dark pop, new wave ve electronic rock tarzlarından etkilenerek yaptıkları bestelerini yayımlamaya başladı. İçinde bulundukları melankolik isyandan ilham alan ikili, bugüne kadar Deniz Tekin ile birlikte yaptıkları ‘İZ’ adlı parça da dahil olmak üzere, 9 tekli ve 3 şarkıdan oluşan bir de EP yayımladı. 

İkili Efe Demiral ile çıktıkları Akustik EP yolculuğunda bambaşka duyguların keşfine vardıklarını söylerken şu detayşara değiniyor:

Akustik versiyonların prodüktörlüğünü üstlenen Efe Demiral ile çalışmak hem yakın arkadaşımız olması hem de çok yetenekli bir müzik insanı olması sebebiyle bizim için öğretici, keyifli ve bir o kadar da zihin açıcı bir süreçti. Uzun süredir bildiğimiz formuyla çalıp söylediğimiz parçalarımızın akustik versiyonlarının nasıl olacağı konusunda başta bir tereddüt yaşadığımızı söyleyelim 🙂 Ancak işin sonuna geldiğimizde, akustik versiyonlar hayal ettiğimizden çok daha iyi oldu! Biz de çok heyecanlandırdığımız bu projeyi sizinle paylaşmak istedik. Keyifli dinlemeler!”

Künye

Söz & Müzik: Gözde Oktaş, Serkan Serter

Prodüktör: Efe Demiral

Kayıt & Mix: Efe Demiral

Mastering: Güven Ersoysal, Babajim Stüdyoları

Fotoğraflar: Saygın Ayyıldız, Özgür Elver

Label: GOSS Music

tr_TRTurkish