Deftones Solisti Chino Moreno’nun Crosses Projesinden Yeni Şarkı: “Sensation” Yayında

Deftones şarkıcısı Chino Moreno ve Far’dan Shaun Lopez’in ††† (Crosses) isimli elektronik-rock projesi geçen haftalarda duyurduğu EP’sinden yeni şarkı paylaştı.

“Sensation” isimli şarkı 9 Aralık’ta Warner aracılığıyla dinleyiciyle buluşacak “Permanent.Radiant” isimli EP’den kulaklarımmıza ulaşan ikinci şarkı oluyor.

İkili EP duyurusuyla birlikte “Vivien” isimli, çıkış şarkısını paylaşmıştı.

Moreno ve yapımcı/multi-enstrümantalist Shaun Lopez’den oluşan ikili, yılın başlarında NME ile bir röportajda, “müziklerinin ilk albümleriyle aynı ruhu paylaştığını söyleyerek yaptıkları müziğin şifreleri hakkında “sesler üzerinde kafa yormak” ve “çok çağdaş veya çok retro olan şeylerden uzaklaşmaya çalışmak” ifadesini kullanmıştı.

İkili, 2014 yılında kendi isimlerini taşıyan ilk tam uzunluklu albümlerini paylaşmış, uzun bir ara sonrası Aralık 2021’de ise Q Lazzarus’un “Goodbye Horses” coverıyla geri dönmüştü. İkili geçen mart ayında ise ikisi de yaklaşan EP’de yer almayan “Initiation” ve “Protection” şarkılarını yayımladı.

Yeni şarkı “Sensation”, bir araba kazasından uyanan ve çölden çıkış yolunu bulmaya çalışan Thais Molon’un canlandırdığı karakter ile grubun dar, karanlık bir aralıktaki performans görüntülerinden oluşan bir klip ile servis edildi.

Fotoğraf: Jonathan Weiner

nme.com

tr_TRTurkish