The Cure “Wish” Albümünün 30. Yıl Dönümü Baskısını Duyurdu

The Cure, “Wish“ albümünün daha önce yayınlanmamış yirmi dört parçayı da içeren 30. yıl dönümü sürümünü duyurdu.

1992 Nisan ayında dinleyiciyle buluşan albümde, ‘Friday I’m In Love’, ‘High’ ve ‘A Letter To Elise’ single’ları yer alırken albüm, İngiltere albüm listesinde bir numaraya ve ABD’de Billboard 200’de iki numaraya ulaşmıştı.

7 Ekim’de UMC/Fiction/Polydor aracılığıyla yayımlanacak albüm efsanevi Abbey Road Stüdyolarında solist Robert Smith ve Miles Showell tarafından yeniden düzenlenen orijinal albümün tamamını içeriyor.

Ayrıca demolar, enstrümantaller ve nadir miksler dahil olmak üzere daha önce yayınlanmamış 24 parçayla birlikte CD ve dijital platformlarda ilk kez paylaşılacak dört şarkıya kulak vereceğiz.

3CD baskısı, 1993’te postayla sipariş edilen bir kaset olan ve hiçbir zaman CD’de veya akışta bulunmayan ‘Kayıp Dilekler’den dört parça ile birlikte gelir.

O kasetten ‘Uyea Sound’u aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Bir basın açıklamasına göre, “Wish” Cornwall’daki The Live House’daki demo oturumları sırasında ortaya çıktı ve kayıt süreci Cotswolds’daki Farmyard Studios’ta devam etti. Robert Smith, süreçle ilgili olarak ne kadar üretken olduklarının altını çizerken, bu iki seans sırasında yaklaşık 40 şarkı yazdıklarını söylüyor.

Grup fotoğrafı: Paul Cox

nme.com

tr_TRTurkish