Nefes kesici bir manzara, bir kokteyl için mükemmel bir tamamlayıcıdır ve Tall Arquitectos Stüdyosu tamamen bu fikir etrafından bir restoran tasarladı.

Onlar, Copper Kanyonu Kokteyl Barı isimli, uçurumun kenarına oturtulmuş ve Meksika, Basaseachic Şelalesi’ne bakan bir lokal önerdiler. Tehlikeli yerleşim, çevredeki manzaraya çarpıcı bir bakış açısı sağlıyor.

Copper Kanyon’u için yapılan plan iki düzeyden oluşuyor, birinci katta bir bar ve akşam yemeği alanı. Masalar yakın konumlandırılmış ve yemek sırasında çevreden unutulmaz manzaralara olanak veriyor. Ek olarak, cam döşeme parçası, ziyaretçilere altlarındaki vadiyi izleme imkânı sunuyor.

Yemek bittikten sonra ziyaretçiler üst kattaki gözlem alanına çıkabiliyor. Bu alan daha rahat masa, sandalyeler ve bir havuzdan oluşuyor. Yiyecek, içecek ve yüzme özel bir akşamüstü ya da tatile zaman harcamak için fantastik bir yol gibi görünüyor. Üstelik hepsi muhteşem açık havada…

Tall Arquitectos: Website