Bu hafta vizyona girecek filmler – 15 Mart 2019

Bu hafta sinema salonlarından 10 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor.

Güzel Oğlum

Beautiful Boy

Güzel Oğlum

Yönetmen: Felix van Groeningen 
Oyuncular: Maura Tierney, Steve Chamalet, Steve Carell

Yönetmen Felix Van Groeningen’in, David ve Nic Sheff isimli baba oğulun gerçek hayat öyküsünden uyarladığı ve başrollerini ünlü oyuncular Steve Carell ve Timothée Chalamet’in paylaştığı Güzel Oğlum (Beautiful Boy), oğullarının uyuşturucu bağımlılığıyla yıllarca mücadele eden bir ailenin yürek burkan ama yine de umut dolu hikâyesini anlatıyor.

İstila Altında

Captive State

İstila Altında

Yönetmen: Rupert Wyatt 
Oyuncular: John Goodman, Vera Farmiga, Madeline Brewer

Bölgelerini dünyadışı bir güç tarafından işgal edilişini ardından geçen 10 yılından sonra gezegenlerini geri almak için mücadele veren cesur insanları konu alıyor. Muhalifler ve işbirlikçiler arasındaki derin çizgide, Chicago parçalanıyor. Geriye yalnızca korku ve gerilim dolu bir mücadele kalıyor.

Loro

Loro

Yönetmen: Paolo Sorrentino 
Oyuncular: Toni Servillo, Elena Sofia Ricci, Riccardo Scamarcio

CGV Arthouse salonlarında! Son olarak Amerikalı papayı anlattığı The Young Pope dizisiyle tartışma yaratan yönetmen Paolo Sorrentino, bu kez skandallarıyla anılan İtalya eski başbakanı Silvio Berlusconi’nin hayatına göz atıyor. Sorrentino, Loro’da ünlü siyasetçinin hem özel hayatına dokunuyor hem de İtalyan siyasetini hicvediyor. Siyasi kariyerinin yanı sıra ülkesinin en zengin kişilerinden biri olan Berlusconi’nin portresini çizerken çok konuşulan skandalların perde arkasına da bakıyor.

Güven

Güven

Yönetmen: Sefa Öztürk 
Oyuncular: Serkan Keskin, Feride Çetin, Bülent Çolak

Ali ve Meryem, görünüşte sıradan bir ailedir. Meryem’in evlenmeden önce aşık olduğu Ferit’ten bir çocuğu vardır. Ferit’in yıllar sonra dönmesiyle, Ali karısını güven sınavına sürükler. Meryem minnet duygusu ile aşk acısı arasında kalırken, Ali’nin kendine olan güveni sarsılmaya başlayacaktır.

Mucizeler Parkı

Wonder Park

Mucizeler Parkı

Yönetmen: Dylan Brown 

Dylan Brown yönetmenliğindeki Mucizeler Parkı, yaşıtlarının ötesinde bir yaratıcılığa sahip olan June’un hayallerinin gerçekleşme hikâyesini konu ediniyor.

Kadavra

The Possession of Hannah Grace

Kadavra

Yönetmen: Diederik Van Rooijen 
Oyuncular: Grey Damon, Shay Mitchell, Kirby Johnson

Şok edici bir şeytan çıkarma ayininin kontrolden çıkması sonucunda, genç bir kadın yaşamını kaybeder. Aylar sonra eski bir polis olan Megan Reed morgda, gece vardiyasında çalışmaya başlamıştır ki, kimliği belirsiz bir kadavra morga getirilir. Bu sırada Megan korkunç deneyimler yaşamaya ve kadavranın şeytani bir güç tarafından ele geçirilmiş olabileceğini düşünmeye başlar.

Kıyamet

The Unthinkable

Kıyamet

Yönetmen: Victor Danell 
Oyuncular: Lisa Henni, Christoffer Nordenrot, Jesper Barkselius

CGV Arthouse salonlarında! Kaos, yıkım ve ölüm. Dünya saldırı altında ve artık tek önceliğiniz hayatta kalmaya çalışmak. Alex, tüm bunların ortasında 12 yıl önce ayrıldığı ama asla unutamadığı ilk aşkı ile karşılaşır. Alex, zaman dolmadan geçmişten gelen pişmanlıklarını telafi edebilecek midir?

Katil Avcısı

Hunter Killer

Katil Avcısı

Yönetmen: Donovan Marsh 
Oyuncular: Gary Oldman, Linda Cardellini, Common -, Gerard Butler

Kuzey Buz Denizi’nin metrelerce altında, Yüzbaşı Joe Glass önderliğindeki bir Amerikan denizaltısı, başka bir Amerikan denizaltısının Rusya’ya karşı gizli bir darbe planladığını ve dünya düzenini tehdit ettiğini öğrenir. Mürettebat ve ülke tehlikedeyken, Yüzbaşı Glass bir grup seçkin deniz komandosuyla birlikte, kaçırılan Rusya başbakanını kurtarmalı ve 3. Dünya Savaşı’na engel olmak için düşman hattına sızmalıdır.

Marid

Marid

Yönetmen: Kemal Özdemir 
Oyuncular: Onur Bilgin, Hilal Anay, Mustafa Mutlu

Mimar, mühendis ve tekniker olan Murat, Orhan ve Aslı, reddedemeyecekleri bir bedelle, şehre uzak bir köyde restorasyon işi alırlar. Keşif için gittikleri dağ köyündeki eski evde, yıllar önce doğaüstü olayların yaşandığından ve kendilerini nasıl bir tehlikenin beklediğinden habersizdirler. Gecenin ilerleyen saatlerinde ortaya çıkan doğaüstü varlık, onlara en büyük korku ve kâbusu yaşatacaktır.

Türk İşi Dondurma

Türk İşi Dondurma

Yönetmen: Can Ulkay 
Oyuncular: Erkan Kolçak Köstendil, Will Thorp, Ali Atay, Şebnem Bozoklu

Avustralya’da yaşayan iki Türk, geçimlerini devecilik ve el arabası ile dondurma satarak sağlar. 1915 yılında memleketlerinde savaş çıktığını öğrenen ikili, Çanakkale’ye cepheye gitmeye karar verir. Ancak, yetkililer onların adadan çıkmalarına izin vermez. Bu sırada Avustralya’da Türkler aleyhine propaganda yapılmaya başlanır. İngilizler’in Avustralya’da asker devşirmek için broşür dağıttığını öğrenen iki Türk, ülkelerinde veremedikleri mücadeleyi Avustralya’da vermeye karar verir.

*içeriğin hazırlanmasında cinemaximum.com.tr ve beyazperde.com sitelerinden faydalanılmıştır.

tr_TRTurkish