Wes Anderson’un Isle of Dogs filmi, Berlin Film Festivali’nde prömiyer yapacak

Wes Anderson’un stop motion animasyon filmi Isle of Dogs, Şubat ayında Berlin Film Festivali 2018’de prömiyerini yapacak. Film, şimdiye kadar festivali açan ilk animasyon olacak; Yönetmenin son filmi The Grand Budapest Hotel, 2014 Berlinale’yi açmış ve Gümüş Ayı Büyük Jüri Ödülü’nü kazanmıştı. Festival direktörü Dieter Kosslick, bu yeni filmin “izleyicilerin kalplerini Wes Anderson cazibesiyle yakalayacağını,” söyledi.

Wes-anderson-isle-of-dogs-film-animation-itsnicethat-9

Animasyon yapımın orijinal seslendirme kadrosunda Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Bob Balaban, F. Murray Abraham, Tilda Swinton, Frances McDormand, Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Greta Gerwig, Liev Schreiber, Kunichi Nomura, Akira Ito, Akira Takayama, Koyu Rankin, Yoko Ono ve Courtney B. Vance yer alıyor.

Wes-anderson-isle-of-dogs-film-animation-itsnicethat-1wes-anderson-isle-of-dogs-film-animation-itsnicethat-1

Wes-anderson-isle-of-dogs-film-animation-itsnicethat-3

12 yaşındaki Atari Kobayashi’nin hikayesini anlatacak olan filmde, bir kararname ile Megasaki şehrindeki bütün köpekler, Çöp Adası olarak adlandırılan bir adaya sürülür. Atari, istemeden köpeği Junior-Turbo Prop’i yalnız bırakır ve onu aramak için diğer köpeklerden yardım istemeye karar verir. Olaylar da böylece gelişir.

Wes-anderson-isle-of-dogs-film-animation-itsnicethat-2

Wes-anderson-isle-of-dogs-film-animation-itsnicethat-5

Dünyada 23 Mart 2018’de, Türkiye’de ise 29 Haziran 2018‘de girecek olan Isle Of Dogs’un fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

tr_TRTurkish