2024 One Shot Fotoğraf Yarışması’nın kazananları açıklandı: İşte o muhteşem siyah beyaz fotoğraflar

The Exposure One Ödülleri, 2024 One Shot Fotoğraf Yarışması’nın kazananlarını açıklayarak siyah beyaz fotoğrafçılığın nüanslarını kutluyor. Profesyonel ve profesyonel olmayan fotoğrafçılar için bölümlere ayrılan yarışma monokromatik renk paletinin zamansız kalitesini ön plana çıkarıyor.

Fotoğrafçılar Portre, Manzara, Kavramsal Çalışmalar ve Güzel Sanatlar’ın da aralarında bulunduğu çeşitli kategorilerde yarıştı. Paul Lukin profesyonel kategoride genel birinci olurken Olga Steinepreis profesyonel olmayan kategoriyi kazandı.

Olga Steinepreis’in “Kardeşler” adlı eseri. Profesyonel Olmayan Genel Kazanan ve Profesyonel Olmayan Portre Kazananı.
“İki kardeş çok farklıdır ama bazen birdirler. Kavga ederler ama birbirleri olmadan uzun süre yaşayamazlar. Sonuçta ikisi de onun erkek kardeşi olmadan önceki bir zamanı hatırlamıyor.”
Paul Lukin’in “Tüylü Savaşçılar: Bir Gerilim Anı”. Genel Profesyonel Kazananı ve Profesyonel Fotoğraf Gazeteciliği Kazananı. “Uçuş mahallinin kalbinde iki görkemli horoz havada süzülüyor. O anın yoğunluğundan tüyleri diken diken oluyor. Çevrelerini saran büyülenmiş bir kalabalık nefeslerini tutuyor, gözlerinin önünde gelişen hava gösterisine odaklanmış durumdalar.”
Serkan Doğuş’un ‘Koyun Sürüsü’. Profesyonel Olmayan Genel İkincilik ve Profesyonel Olmayan Evcil Hayvanlarda Kazanan.
“Bitlis’in Tatvan ilçesinde her gün yüzlerce koyun meraya ulaşmak için tozlu bir yolculuk yapıyor. Bu tozlu yolculuğa katılmak ve onları fotoğraflamak tarif edilemez bir duyguydu.”

Kazananların tamamını görmek için Exposure One Awards: Websitesi | Facebook | Instagram

What's your reaction?

tr_TRTurkish